sym_euro.png, 4.8kB

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

Για οικονομικές διακοπές
στον Πλαταμώνα Πιερίας
εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας
και απολαύστε αξέχαστες διακοπές

vrentasrooms_logo.jpg, 47kB
Στις έξι (06) διανυκτερεύσεις
και μία (01) δώρο !!!

Χρησιμοποιείστε το μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για ερωτήσεις και κρατήσεις
 
 

 
sym_phone.png, 5.7kB

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Υπεύθυνοι: Βρέντας Χαράλαμπος / Βρέντας Νίκος

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 40
Πλαταμώνας Πιερίας Ελλάδα

Τ.Κ.: 60065

Τηλέφωνα:
+30 2352042138
+30 6944607959

e-mail:info@vrentas-rooms.gr

sym_greece.png, 16kB sym_eot.png, 18kB
 
 

 
sym_bed.png, 5.4kB

 ΠΑΡΟΧΕΣ

 

sym_tv.png, 6.7kB ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
sym_hifi.png, 6.4kB Hi – Fi STEREO
sym_parking.png, 5.3kB PARKING
sym_24water.png, 7.3kB ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ 24h
sym_wifi.png, 7.6kB ΔΩΡΕΑΝ INTERNET
sym_prices.png, 19kB sym_guarantie.png, 28kB
 
 
 

palaios_panteleimonas.jpg, 45kBΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Ο Παλαιός Παντελεήμονας είναι ένας παραδοσιακός αναπαλαιωμένος οικισμός. Είναι χτισμένος σε υψόμετρο 440 μέτρων στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου και οι μόνιμοι κάτοικοι το χειμώνα δεν ξεπερνούν τους 30. Το καλοκαίρι έχει πάρα πολλούς επισκέπτες που θαυμάζουν την καταπληκτική θέα, τα μοναδικά πετρόχτιστα σπίτια και την καταπληκτική κουζίνα των εστιατορίων. Ο Παλαιός Παντελεήμονας είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα παραδοσιακής μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής στην βόρεια Ελλάδα. Ο οικισμός κατάφερε να διατηρήσει το τοπικό του χρώμα καθώς είχε σχεδόν ερημώσει από την δεκαετία του 1950, όταν οι κάτοικοι του μετακόμιζαν μαζικά στον μεγαλύτερο οικισμό του Νέου Παντελεήμονα. Την δεκαετία του 1980 όμως μεταστράφηκε η κατάσταση, όταν αναπαλαιώθηκε ο οικισμός και άρχισε η ταχεία τουριστική ανάπτυξή του. Το παραδοσιακό τοπικό χρώμα του οικισμού καθώς και η μικρή απόσταση που τον χωρίζει από τα τουριστικά θέρετρα της Πιερίας εκτίναξαν τουριστικά την περιοχή. Οι τουρίστες, και όχι μόνο, τον επιλέγουν για περιπάτους, αλεξίπτωτο πλαγιάς, αιωροπτερισμό, ποδήλατο βουνού και διαδρομές 4x4 με τζιπ.

palaioi_poroi.jpg, 44kBΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΡΟΙ
Βρίσκεται 12 χιλιόμετρα μακριά από τον Πλαταμώνα και είναι ένας πετρόχτιστος παραδοσιακός οικισμός. Διάσημοι είναι οι ναοί και τα ξωκλήσια που έχει καθώς και το καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον και η οργιώδης βλάστηση.

litoxoro.jpg, 38kBΛΙΤΟΧΩΡΟ
Το Λιτόχωρο είναι μια κωμόπολη του Ν. Πιερίας και είναι διάσημο για την τοποθεσία του στους πρόποδες του Ολύμπου. Το Λιτόχωρο, και ειδικά η τοποθεσία Πριόνια, είναι δημοφιλής διότι είναι αφετηρία για πολλές ορειβατικές εξορμήσεις και για εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν την προσπάθεια κατάκτησης του ψηλότερου βουνού της Ελλάδος. Έχει περίπου 7500 κατοίκους και ένα τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής είναι η Ιερά μονή Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω (και η νέα και η παλαιά).

elatoxori.jpg, 46kBΕΛΑΤΟΧΩΡΙ
Είναι ένα μικρό γραφικό ορεινό χωρίο στα Πιέρια με καταπληκτική θέα, 28 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη. Φημίζεται για το χιονοδρομικό του κέντρο και έχουν δημιουργηθεί υποδομές υψηλού επιπέδου για διατροφή και διαμονή. Τουριστική κίνηση έχει κυρίως το χειμώνα, λόγω του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου λόγω αγροτουρισμού.

ampelakia.jpg, 38kBΑΜΠΕΛΑΚΙΑ
Τα Αμπελάκια είναι ένας παραδοσιακός ιστορικός οικισμός του νομού Λάρισας, χτισμένα στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωρίο φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και τη βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Επίσης φημίζεται για το υπέροχο κρασί που παράγει και για τα καταπληκτικά ταβερνάκια με τις πεντανόστιμες λιχουδιές.