Τιμές
Οι παρακάτω τιμές αφορούν την τιμή ενοικίασης των δωματίων ανάλογα με την σεζόν που επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε. Οι τιμές μας είναι τόσο προσεγμένες και προσιτές, που θα έλεγε κανείς ότι θυμίζουν τιμές ενός απλού δωματίου. Για φθηνές και οικονομικές διακοπές ελάτε σε μας! Κάντε την κράτηση δωματίου χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων και απολαύστε την διαμονή σας στον Πλαταμώνα.

ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕΣΑΙΑ ΣΕΖΟΝ ΥΨΗΛΗ ΣΕΖΟΝ
01/10 – 30/04 01/05-30/06
01/09-30/09
01/07-31/08
Δίκλινο Διαμέρισμα (2 δωμάτια) 30 35 45
Τρίκλινο Διαμέρισμα (3 δωμάτια) 30 35 55
Τετράκλινο Διαμέρισμα (3 δωμάτια) 40 45 60
Πεντάκλινο Διαμέρισμα (3 δωμάτια) 45 50 65

Σημειώσεις:
Τα δίκλινα διαμερίσματα (2 δωμάτια) μπορεί να φιλοξενήσει έως 3 άτομα με προσθήκη κρεβατιού
Το τρίκλινο διαμέρισμα (3 δωμάτια) μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα με προσθήκη κρεβατιού
Το τετράκλινο διαμέρισμα (3 δωμάτια) μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα με προσθήκη κρεβατιού
Το πεντάκλινο διαμέρισμα (3 δωμάτια) μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα με προσθήκη κρεβατιού
Για την φιλοξενία προσθέτου ατόμου η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.
Εξαιρούνται οι περίοδοι εορτών και τριημέρων, όπου ισχύουν εορταστικά πακέτα.
Όλες οι ανωτέρω τιμές είναι σε ευρώ, ανά βραδιά και περιλαμβάνουν φόρους (Φ.Π.Α., δημοτικοί φόροι και υπηρεσίες εξυπηρέτησης)
Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται ανάλογα κατόπιν συνεννοήσεως

Πληροφορίες Κρατήσεων
Για να κάνετε κράτηση δωματίου, είναι απαραίτητο να προκαταβάλλετε το 30% του συνολικού ποσού της διαμονής σας είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHA ΒΑΝΚ 841-002101-062200 είτε με ταχυδρομική επιταγή στα στοιχεία που θα βρείτε στο μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η κράτησή σας θεωρείτε έγκυρη ύστερα από την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Σε κάθε περίπτωση θα έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

Η εξόφληση στο χώρο των κατοικιών μπορεί να γίνει μετρητοίς.

Πολιτική ακυρώσεων
Η επιβεβαίωση διαθεσιμότητας από μέρους των κατοικιών για κάποια ημερομηνία δεν είναι κράτηση, για να θεωρηθεί έγκυρη η κράτηση και οριστική πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή. Σε περίπτωση που περάσει η προθεσμία χωρίς να έχει δοθεί προκαταβολή, η κράτηση ενδέχεται να ακυρωθεί. Επειδή ο αριθμός των κατοικιών είναι μικρός είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε αυστηρή πολιτική ακυρώσεων.

Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει:

 • 21 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, τότε επιστρέφεται σ'αυτόν η προκαταβολή (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη).
 • 12 έως 20 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, τότε επιστρέφεται σ'αυτόν το 50% της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη).
 • 11 ή λιγότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, τότε δεν επιστρέφεται κανένα ποσό από την προκαταβολή στον πελάτη-επισκέπτη.

Για ομαδικές κρατήσεις και ειδικές προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτική Κατοικιών
Γενικοί όροι και προϋποθέσεις κρατήσεων. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κράτηση και επικύρωση των κατοικιών.
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν κάνετε την κράτησή σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιο VRENTAS ROOMS

Όροι άφιξης και αναχώρησης
Ώρα άφιξης στις κατοικίες (check in): 14:00 – 22:30
Ώρα αναχώρησης στις κατοικίες (check out): 08:00 – 12:00
Κάθε παράταση αναχώρησης (check out) χρεώνεται με τις νόμιμες επιβαρύνσεις.

Σημείωση:
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εάν πρόκειται να φτάσετε αργά ή πολύ νωρίς, σας συμβουλεύουμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων, χρησιμοποιώντας το πεδίο στη φόρμα κράτησης ή στη φόρμα επικοινωνίας.
(Διαφορετικές ώρες άφιξης και αναχώρησης είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν μετά από αίτημα σας και εφόσον είναι αυτό εφικτό)

Σε περίπτωση:

 • Πρόωρης άφιξης μεταξύ 6:00 και 11:00, επιβαρύνεται με το 40% της ημερήσιας χρέωσης. (Διαπραγματεύσιμο)
 • Πρόωρης αναχώρησης ο επισκέπτης – φιλοξενούμενος χρεώνεται το 50% του εναπομείναντος χρόνου διαμονής.(άρθρο 3 ν.1652/30-10-1986)
 • Επιπλέον παραμονής έως τις 18:00 επιβαρύνεται με το 50% της ημερήσιας χρέωσης.
 • Παραμονής μετά την 18:00 (κατόπιν διαθεσιμότητας), ολόκληρη χρέωση με τη τιμή διανυκτερεύσεως

Ολοκλήρωση Κράτησης
Για να θεωρηθεί μία κράτηση ότι έχει ολοκληρωθεί απαιτείται:

 • H λήψη της προκαταβολής (30% της συνολικής τιμής διανυκτέρευσης για όλες τις ημέρες της διαμονής που έχουν συμφωνηθεί, αλλά όχι λιγότερη από το αντίτιμο μίας ημέρας) και
 • H έγγραφη αποδοχή της κράτησης από τoν υπεύθυνο επικοινωνίας των κατοικιών

Τιμές Κατοικιών
Οι τιμές μεταβάλλονται ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές προσφορές. Είναι ανά κατοικία και ανά ημέρα. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στον πίνακα τιμών του καταλύματος παρουσιάζονται σε “ευρώ” και περιέχουν όλους τους νόμιμους φόρους. Στις χρεώσεις μας δεν υπάρχουν κρυφά τέλη. Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν για τους φιλοξενούμενους – επισκέπτες. Οι τιμές αυτές μπορεί να τροποποιηθούν κατά την διάρκεια της σαιζόν χωρίς περεταίρω ειδοποίηση. Φ.Π.Α., δημοτικοί φόροι και υπηρεσίες εξυπηρέτησης συμπεριλαμβάνονται στη τιμή.

Κράτηση δωματίων μέσω e-mail και μέσω τηλεφώνου
Εάν η κράτηση γίνει μέσω e-mail θα ισχύει η τιμή που αναγράφεται την ημέρα της επικύρωσης της κράτησης. Για την κράτηση των κατοικιών μέσω e-mail και τηλεφώνου θα πρέπει να κατατεθεί το 30% του συνολικού ποσού σε λογαριασμό που θα σας υποδείξει ο υπεύθυνος κράτησης σε τράπεζα που συνεργάζονται οι κατοικίες. Ο φιλοξενούμενος θα πρέπει να στείλει την απόδειξη κατάθεσης (*) και στη συνέχεια θα λάβει την επιβεβαίωση της κράτησης με το όνομα, το ποσόν και τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης. Το υπόλοιπο ποσόν πρέπει να κατατεθεί μετρητοίς στις κατοικίες κατά την αναχώρηση.
Ταυτότητα ή διαβατήριο είναι απαραίτητο κατά την άφιξη. Για να γίνει κράτηση της κατοικίας θα πρέπει ο φιλοξενούμενος να είναι άνω των 18 ετών.
(*) Η έγγραφη ειδοποίηση θα πρέπει να σταλεί μέσω e – mail στο info@vreantas-rooms.gr

Μην αργείτε, για φθηνές και οικονομικές διακοπές στον Πλαταμώνα κάντε την κράτησή σας τώρα από το μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • 1 ]
 • 2 ]